سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۷)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۷)

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی

کره جنوبی

کره جنوبی در نگاه اول کمی مرموز به نظر می رسد، هم سنتی، هم پیشرفته!

جایی که آسمان خراش ها در میان بناهای باستانی پدیدار شده اند و آرامش طبیعت، سرعت بی امان زندگی را جبران کرده است.

سئول، پایتخت کره جنوبی جاذبه های تاریخی زیادی را در خود جای داده و بقیه شهرهای این کشور هم مملوء از عبادتگاه ها، قلعه ها و قصرهاست.

نام رسمی کشور: جمهوری کره جنوبی

موقعیت جغرافیایی : کره جنوبی در منطقه شرق آسیا ، در نیمه جنوبی شبه جزیره کره ،بین کره شمالی و دریاهای ژاپن، چین شرقی و دریای زرد قرار گرفته است.

مساحت: ۹۸۴۸۰ کیلو متر مربع وسعت دارد و از این لحاظ یکصد و هشتمین کشور بزرگ جهان محسوب می شود.

کره جنوبی کشوری نیمه کوهستانی است که ارتفاعات آن عمدتا در نواحی مرکزی و شمال شرقی واقع شده‌اند.

جلگه‌ها و جنگل‌ها در آن وسعت زیادی دارند. آب و هوای آن گرم و مرطوب و پرباران است.

برای سفر به کره جنوبی باید ویزا تهیه کنید

باید بدانید که برای درخواست ویزای کره جنوبی چه مدارکی لازم است و سفارت کره جنوبی در ایران در کجا قرار دارد.

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۲)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۲)

خیابان تهران در سئول

کره ای ها ایران را بخاطر “خیابان تهران” در سئول و امپراتوری ایران میشناسند.

ایران کشوری است که آسیا، خاورمیانه و اروپا را به هم متصل میکند و در منطقه ای راهبردی واقع شده که به آسیای میانه و جنوب غربی راه دارد.

روابط دیپلماتیک بین ایران و کره از سال ۱۹۶۲ آغاز شد و از آن زمان هردو طرف به صورت مداوم در حال تقویت این رابطه بوده اند.

حضور کره در پروژه های توسعه ای ایران که در فرایند اعمال سیاست حضور در خاورمیانه در دهه ی ۱۹۷۰ اتفاق افتاد، پایه و اساسی مهم در توسعه ی روابط دوجانبه به حساب می آید.

در سالهای اخیر، همکاری های دوجانبه بین ایران و کره تحت تاثیر شرایط بین المللی که ایران با آن روبروست، قرار گزفته است.

درعین حال سفارت جمهوری کره حداکثر توانایی های دیپلماتیک خود را در جهت تقویت همکاری بین دو کشور به کار میگیرد.

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۹)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۹)

سفارت کره جنوبی در تهران

  • آدرس: تهران ، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی، خیابان دانشور غربی، پلاک ۲
  • تلفن: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰
  • فکس: ۸۸۰۵۴۸۹۹
  • ساعات کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ / ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰
  • ایمیل: emb-ir@mofa.go.kr

بخش کنسولی سفارت کره جنوبی

روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)

ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ صبح ( بعد از ساعت ۱۱:۳۰ صبح، پذیرش انجام نمی شود.)

تحویل گذرنامه ها: ۱ الی ۲ روز کاری

همچنین بخش تحویل گذرنامه‌ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها فعال است

روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ می‌توانید به این بخش مراجعه کنید.

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۱)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۱)

ویزای کره جنوبی

اتباع ایرانی برای سفر به کشور کره جنوبی نیاز به ویزا دارند که رایج ترین نوع ویزا ، ویزای توریستی میباشد.

انواع ویزای کره جنوبی:

۱-ویزای توریستی

۲-ویزای تجاری

۳-ویزای تحصیلی

۴-ویزای شرکت در ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

۵-ویزای دیدار خانوادگی (۱): اگر دعوت کننده کره ای باشد

۶-ویزای دیدار خانوادگی (۲): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۸)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۸)

ویزای توریستی

ویزای توریستی کره جنوبی بصورت ۳ ماه اعتبار و ۱ ماه اقامت برای متقاضیان صادر میشود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

۱ اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
۲ ۲ قطعه عکس۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.
۳ ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴ مدارک شغلی*

 * ( گواهی شغلی معتبر -جواز کسب- روزنامه رسمی- حکم کارگزینی- پرینت ۳ ماهه آخر بیمه و…)

۵ پرینت ۳ ماه گردش آخر به همراه موجودی بالای ۲۰ میلیون تومان
۶ ۵۰ میلیون تومان ضمانت در وجه آژانس محل ثبت نام (چک رمزدار یا ضمانت بانکی)
۷ تکمیل فرم مشخصات فردی

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۵)

ویزای تجاری

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تجاری

۱ اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
۲ ۲ قطعه عکس۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.
۳ ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴ گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (برای شرکت ایرانی) ، ترجمه جواز کسب و یا روزنامه رسمی شرکت
۵ لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی همراه با مهر شرکت)
۶ کپی آخرین سند پرداخت مالیات شرکت مانند فیش پرداختی مفاصاحساب یا عملکرد سالانه و یا اظهارنامه ( با ترجمه انگلیسی)
۷ پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
۸
دعوتنامه از شرکت کره ای، گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۹ اگر دعوت شونده بیش از دو مرتبه در طول دو سال اخیر به کشور کره جنوبی سفر نموده است، ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و کپی ویزاهای قبلی کشور کره بجای ارائه تمام مدارک تجاری شرکت ایرانی کافی می باشد.
۱۰ تکمیل فرم مشخصات فردی
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۳)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۳)

ویزای تحصیلی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی

۱ اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
۲ ۲ قطعه عکس۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.
۳ ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴ مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بصورت محضری همراه با ترجمه انگلیسی

بهمراه پرینت گردش حساب بانکی ( شش ماه اخیر) به زبان انگلیسی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) با ترجمه انگلیسی

۵ اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه
۶ معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)
۷ ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی
۸ در صورت نیاز، مصاحبه انجام می شود
۹ تکمیل فرم مشخصات فردی

ویزای شرکت در ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شرکت در ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)
۱ اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
۲ ۲ قطعه عکس۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.
۳ ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴ پرینت حساب بانکی ( سه ماه اخیر)
۵ نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری با ترجمه انگلیسی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)
۶ گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی
۷
دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۸ تکمیل فرم مشخصات فردی
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی=
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی=

ویزای دیدار خانوادگی (۱): اگر دعوت کننده کره ای باشد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دیدار خانوادگی (۱): اگر دعوت کننده کره ای باشد
۱ اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
۲ ۲ قطعه عکس۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.
۳ ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴ گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد)
۵ ترجمه انگلیسی و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
۶ نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)
۷

دعوتنامه، کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد، پرینت گردش حساب بانکی سه ماه اخیر.

-در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.

۸ تکمیل فرم مشخصات فردی

ویزای دیدار خانوادگی (۲): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دیدار خانوادگی (۲): اگر دعوت کننده ایرانی باشد
۱ اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
۲ ۲ قطعه عکس۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.
۳ ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴ گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه با ترجمه انگلیسی ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد)
۵  پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
۶ نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)
۷

دعوتنامه، کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد، پرینت گردش حساب بانکی سه ماه اخیر.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۸ کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی
۹ تکمیل فرم مشخصات فردی
*** لازم به ذکر است علاوه بر مدارک مذکور مورد نیاز جهت اخذ ویزا، بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت و نوع ویزای متقاضی، ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضی ویزا مطالبه گردد.
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی=
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی=

هزینه درخواست ویزا

ویزای یکبار ورود (تا ۹۰ روز اقامت): ۵۰ دلار آمریکا

ویزای یکبار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۸۰ دلار آمریکا

ویزای دوبار ورود: ۹۰ دلار آمریکا

ویزای ورود به دفعات: ۱۲۰ دلار آمریکا

ویزای یکبار ورود اکسپرس (تا ۹۰ روز اقامت): ۱۰۰ دلار آمریکا

ویزای یکبار ورود اکسپرس (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۱۶۰ دلار آمریکا

ویزای دوبار ورود اکسپرس: ۱۸۰ دلار آمریکا

* مدارک دریافتی و هزینه ویزا که باید به دلار آمریکا بصورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت گردد، غیر قابل بازگشت می باشد.

ما در کوتاه ترین زمان و با مناسب ترین هزینه، ویزای دلخواهتان را به شما ارائه می دهیم

درصورت تمایل به اخذ ویزای کره جنوبی و یا ویزای دیگر کشورها با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
شماره تماس شرکت ۸۸ ۲۰۰۶ ۸۸ – ۰۲۱
شماره فکس شرکت ۸۸ ۲۰۰۵ ۸۸ – ۰۲۱
برای مطلع شدن از دیگر خدمات و راه های دیگر ارتباطی ما، در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید
شماره تلگرام و موبایل پشتیبانی شرکت  ۲۵۵ ۶۶ ۱۳ ۰۹۱۲
کانال تلگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://telegram.me/harimparvaz
آدرس اینستاگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://www.instagram.com/harimparvaz
سایت رسمی شرکت حریم پرواز آسمان www.harimparvaz.com
ایمیل رسمی شرکت حریم پرواز آسمان Info@harimparvaz.com

شرکت حریم پرواز آسمان، شرکتی مطمئن برای خدمات مسافرتی و گردشگری است.

آدرس : تهران – میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، بین خیابان شانزدهم و هجدهم، پلاک ۱۰۲، واحد ۳

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری حریم پرواز آسمان

سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۴)
سفارت کره جنوبی در تهران و راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی (۴)

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here