چهارشنبه, مرداد ۳۰, ۱۳۹۸
تبلیغات
خانه آمریکای جنوبی آرژانتین مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل | Brazil Of Visa

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل | Brazil Of Visa

134
0
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (1)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (1)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل | Brazil Of Visa

برزیل

برزیل در آمریکای جنوبی قرار دارد و کشوری است که برای ما به خاطر موارد متعددی مانند جنگل های آمازون، تیم فوتبال آن و … شناخته شده است.

هر روز که می گذرد افراد بیشتری تمایل دارند که به این کشور سفر کنند اما شما باید ویزای برزیل را برای ورود به آن دریافت کنید.

برزیل بزرگ‌ترین کشور آمریکای جنوبی و پنجمین کشور بزرگ دنیا از لحاظ وسعت پس از کشورهای روسیه، کانادا، چین و آمریکا است.

برزیل علاوه بر پشرفت در حوزه صنعت و فناوری اطلاعات به دلیل فوتبال، قهوه و رنگ در سطح جهان از شهرت بالایی برخوردار است و طی سال‌های گذشته به یکی از مراکز محبوب گردشگری تبدیل شده است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (3)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (3)

ویزای برزیل

نوع ویزا
شرایط اخذ ویزا
هزینه اخذ ویزا
زمان تحویل ویزا
۱ساله مولتی عادی ۳۰ روز اقامت  عادی  ۱۴۰ دلار آمریکا ۱۵روز کاری
۱ساله مولتی فوری ۳۰ روز اقامت  فوری  ۱۹۰ دلار آمریکا ۱۰ روز کاری
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (7)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (7)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل

۱ اصل پاسپورت امضا شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ خروج مسافر
۲ ۴ قطعه عکس ۴*۳
۳ کپی کارت ملی با ترجمه رسمی دادگستری
۴ کپی تمام صفحات شناسنامه با ترجمه رسمی دادگستری
۵ پرینت ۳ ماهه حساب و تمکن مالی بالای ۵۰ میلیون تومان
۶ گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه رسمی دادگستری
۷ تکمیل فرم مشخصات فردی
۸ سند ملکی با ترجمه رسمی دادگستری
۹ ترجمه رسمی دادگستری سابقه بیمه با ترجمه رسمی دادگستری صفحه اول دفترچه بیمه
در صورت تمایل و درخواست شما عزیزان، شرکت حریم پرواز آسمان مفتخر است که در کنار صدور ویزای
برزیل شما، خدمات مسافرتی دیگری همچون خدمات تور، بلیط پرواز، رزرو هتل، بیمه مسافرتی و… را نیز با
مناسبترین قیمت و شرایط، به شما عزیزان ارائه دهد.

ویزای-برزیل-حریم-پرواز-آسمان-Brazil-Visa-Harim-parvaz-لوگو-logo

اطلاعات کلی از سفارت برزیل

نشانی سفارت:  خیابان ولیعصر، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار نبش یکتا، شماره ۲

شماره تلفن: ۱۰-۲۲۷۵۳۱۰۸ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۷۰۲۰۰۹ (۰۲۱)

سایت سفارت: http://teera.itamaraty.gov.br

پست الکترونیک سفارت برزیل: brasemb.teera@itamaraty.gov.br

پست الکترونیک بخش توسعه تجارت: secom.teera@itamaraty.gov.br

پست الکترونیک امور کنسولی: consular.teera@itamaraty.gov.br

روزهای کاری: یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ الی ۱۴

(اگر از متقاضیان امور کنسولی می باشید، باید از سمت خیابان بهار به سفارت وارد شوید.)

مورد قابل توجه برای اخذ ویزای برزیل این است که نیازی به حضور شخص متقاضی نیست و شما می توانید توسط یک وکیل و یا نماینده کارهایتان را انجام دهید.

البته امضاها باید توسط شخص شما انجام گیرد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (5)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (5)

چطور وقت سفارت برزیل بگیریم؟

در سفارت برزیل گفته شده که طبق قانون جدیدی که اخذ شده است برای افرادی که می خواهند به برزیل سفر کنند (حداکثر ۳۰ روز)، برای هر گونه هدفی مانند گردشگری، تجارت، ترانزیت، نشست ها، نمایشگاه های تجاری و …، روادید سفر صادر خواهد شد.

شما برای اینکه این ویزا را دریافت نمایید باید از طریق وبسایت برزیل پرسشنامه ای که این کشور برایتان آماده کرده را پر کرده و همچنین تمامی مدارک مورد نیاز را اسکن و از همین طریق روی سایت بارگذاری (آپلود) نمایید.

  1. شما می توانید یک نسخه دیجیتال از عکس، امضا و دیگر مدارک خود را روی سایت آپلود کنید.
  2. کامل کردن این فرم، مرحله اول شما برای دریافت ویزای برزیل است.
  3. بعد از اینکه درخواست تان را ثبت کردید، رسیدی به شما داده می شود که باید آن را پرینت گرفته، امضا کنید و همراه با اصل مدارک تان در همگان ورود به سفارت برزیل همراه تان باشد.
  4. برای اینکه پاسپورت جدیدی را ثبت کنید باید روی گزینه «Start New Application» کلیک کنید.
  5. اگر در بخشی از مرحله کار خود را ذخیره کردید و می خواهید ادامه فرآیند را انجام دهید و درخواست را کامل کنید باید روی گزینه «Continue Application» کلیک کنید.

جهت اخذ ویزای برزیل و یا وقت سفارت برزیل با حریم پرواز آسمان تماس حاصل فرمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (8)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (8)

پر کردن فرم درخواست

  • مراحل اولیه:
  1. فرم درخواست باید آنلاین تکمیل شود.
  2. اطمینان حاصل کنید که اسناد شخصی خود را در دست دارید.
  3. لطفا توجه داشته باشید که برخی از بخش های فرم درخواست «اجباری» هستند.
  4. پس از اتمام فرم، روی «Complete Application» کلیک کنید تا یک شماره درخواست دریافت کنید.
  5. رسید را چاپ کنید و امضا نمایید.
  6. حتی اگر عکس شما روی سایت آپلود و ارسال شده باشد، باید نسخه چاپی آن را تهیه کنید و به همراه داشته باشید.
  7. عکس خود را در قسمت مربوط به رسید دریافت شده، بچسبانید. استانداردهای ICAO را دنبال کنید.
  8. رسید دریافتی خود را همراه با مدارک مربوطه به سفارت ببرید و یا ارسال نمایید.
  • موارد مربوط به حضور در سفارت
  1. رسید را به همراه اصل مدارک خواسته شده به همراه داشته باشید.
  2. بعد از چک کردن همه مدارک و فرآیند پر کردن درخواست شما، نماینده کنسولی هزینه ویزای برزیل را از شما دریافت می کند و به شما یک تاییدیه تحویل می دهد.
  • استاندارد ICAO مربوط به ویژگی های عکس
  1. عکس باید از جلو و با پشت زمینه سفید گرفته شود.
  2. صورت و شانه تان باید در وسط دوربین باشد و باید به دوربین نگاه کنید.
  3. هیچ انعکاسی، سایه یا درخشانی در تصویر قابل قبول نیست.
  4. شما در هنگام عکس باید صورتتان خنثی (بدون لبخند یا اخم) باشد و چشمان تان نیز باید باز و قابل مشاهده باشند.
  5. اگر عینک می زنید، لنزها نباید نور محیط یا دوربین را منعکس کنند. (در این صورت باید بدون عینک عکس بندازید).
  6. عینک های تیره یا عینک هایی با لنزهای تیره یا فریم های ضخیم قابل قبول نیستند.
  7. پوشیدن کلاه یا پوشش سر قابل قبول نیست، البته مواردی مانند حجاب برای بانوان که به دلایل مذهبی باید داشته باشند مورد قبول است، البته نباید صورتتان را بپوشاند.
  8. اگر کودکی دارید، نباید اسباب بازی و … و یا دست هایی که او را نگه می دارد در عکس باشد.
  • موارد مهم دیگری که باید در نظر بگیرید به شرح زیر می باشند:
  1. شما تنها در صورتی می توانید برای ویزای برزیل اقدام کنید که تمامی موارد بالا را رعایت کنید و عکس ها و مدارک و پرسشنامه را به صورت اینترنتی پر کرده و همراه خود داشته باشید.
  2. مدارک شما حتما باید به یکی از زبان های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیایی ترجمه رسمی شده باشند.
  3. تمام صفحات پرسشنامه را باید علاوه بر تکمیل، پرینت و امضا کنید.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (6)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (6)

ما در کوتاه ترین زمان و با مناسب ترین هزینه، ویزای دلخواهتان را به شما ارائه می دهیم

درصورت تمایل به اخذ ویزای برزیل و یا ویزای دیگر کشورها با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
شماره تماس شرکت ۸۸ ۲۰۰۶ ۸۸ – ۰۲۱
شماره فکس شرکت ۸۸ ۲۰۰۵ ۸۸ – ۰۲۱
برای مطلع شدن از دیگر خدمات و راه های دیگر ارتباطی ما، در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید
شماره تلگرام و موبایل پشتیبانی شرکت  ۲۵۵ ۶۶ ۱۳ ۰۹۱۲
کانال تلگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://telegram.me/harimparvaz
آدرس اینستاگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://www.instagram.com/harimparvaz
سایت رسمی شرکت حریم پرواز آسمان www.harimparvaz.com
ایمیل رسمی شرکت حریم پرواز آسمان Info@harimparvaz.com

شرکت حریم پرواز آسمان، شرکتی مطمئن برای خدمات مسافرتی و گردشگری است.

آدرس : تهران – میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، بین خیابان شانزدهم و هجدهم، پلاک ۱۰۲، واحد ۳

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری حریم پرواز آسمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (2)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل Brazil Of Visa (2)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزی مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here