سه شنبه, بهمن ۳۰, ۱۳۹۷
تبلیغات
خانه ژاپن توکیو مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن | Visa Of Japan

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن | Visa Of Japan

13
0
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (1)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (1)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن | Visa Of Japan

ژاپن

ژاپن یا سرزمین آفتاب تابان کشوری فوق العاده جذاب با فرهنگی کهن و غنی است که هرساله گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.

این کشور در اقیانوس آرام و آسیای شرقی قرار دارد و کاملا با آب محصور شده است.

ژاپنی ها کشورشان را «نیپون کوکو» می نامند که در زبان ژاپنی به معنی خاستگاه خورشید است.

این کشور پهناور سومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است و در زمینه تکنولوژی و فناوری پیشرفت های زیادی داشته ست.

سفر به سرزمین تابان می تواند تجربه ای شگفت انگیز باشد.

طبیعت زیبا و فوق العاده، معماری خاص و منحصربفرد ژاپن، بناهای بی نظیر و قدیمی، تجربه طعم های جدید غذاهای ژاپنی و گشت و گذار در خیابان های شلوغ می تواند برای گردشگران فوق العاده جذاب باشد.

ژاپن یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا است که علاوه بر پیشتازی در عرصه صنعت و تکنولوژی، دارای فرهنگ و تمدنی بسیار غنی است؛

آشپزی بی‌نظیر، پرستشگاه‌ها، باغ‌ها و… از جمله جاذبه‌های گردشگری ژاپن هستند که هر گردشگری را برای سفر با تورهای ژاپن یا… ترغیب می‌کند.

البته سفر به ژاپن نیز مشمول قانون تهیه ویزا پیش از ورود به خاک این کشور از طریق مبادی قانونی نظیر سفارتخانه و کنسولگری است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (2)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (2)

انواع ویزای کوتاه مدت ژاپن

توریستی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

۱-گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

۲-یک نسخه فرم تقاضای ویزا

۳-یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵  با زمینه سفید

۴-برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )

۵-شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

۶-پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)

۷-گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

 

در صورت تمایل و درخواست شما عزیزان، شرکت حریم پرواز آسمان مفتخر است که در کنار صدور ویزای ژاپن در کوتاه  ترین زمان

 خدمات مسافرتی دیگری همچون خدمات تور، بلیط پرواز ارزان، رزرو هتل، بیمه مسافرتی و…
را نیزبامناسبترین قیمت و شرایط، به شما عزیزان ارائه دهد.

شماره تماس:.۸۸ ۲۰۰۶ ۸۸ – ۰۲۱

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (5)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (5)

دیدار از دوست

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

۱-گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود

۲-یک نسخه فرم تقاضای ویزا

۳-یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵  با زمینه سفید

۴-شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

۵-مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )

۶-برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)

۷-دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)

۸-ضمانتنامه

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

۱-پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)

۲-گواهی رسمی مالیات ضامن ژاپنی با ذکر مبلغ درآمد KAZEI- SHOMEISHO

۴-کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد

۵-گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (3)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (3)

دیدار از اقوام

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

۱-گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

۲-یک نسخه فرم تقاضای ویزا

۳-یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵  با زمینه سفید

۴-شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

۵-دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)

۶-برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)

۷-مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)

۸-ضمانتنامه

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

۱-پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)

۲-گواهی رسمی مالیات ضامن ژاپنی با ذکر مبلغ درآمد KAZEI- SHOMEISHO

۳-کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد

۴-گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

 

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (7)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (7)

شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

۱-گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود

۲-یک نسخه فرم تقاضای ویزا

۳-یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵  با زمینه سفید

۴-شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

۵-دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)

۶-ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)

۷-برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)

۸-مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (4)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (4)

تجاری

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

۱-گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

۲-یک نسخه فرم تقاضای ویزا

۳-یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵  با زمینه سفید

۴-شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

۵-دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )

۶-ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)

۷-برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)   

۸-مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده

( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )

۱-ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON( صادره در سه ماه اخیر )

۲-کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU

۳-مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU

۴-جزوه ویا کاتالوگ

  • نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
  • کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
  •  مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
  • ریزکارکرد حساب بانکی شرکت در سه ماهه اخیر(سایز A4)
  • جواز کسب

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (1)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (1)

اطلاعات کلی در مورد سفارت ژاپن

آدرس سفارت: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲

روزهای کاری: یک شنبه الی پنج شنبه (سفارت ژاپن روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.)

پذیرش درخواست: روزهای یک شنبه الی پنج شنبه (از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۰:۳۰)

تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه الی پنج شنبه (بعدازظهرها از ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰)

تلفن تماس سفارت: ۲۲۶۶۰۷۱۰(۲۱)۹۸+

شماره فکس: ۲۲۶۶۰۷۴۶(۲۱)۹۸+

ایمیل بخش کنسولی و امور مربوط به روادید: [email protected]

وبسایت رسمی: http://www.ir.emb-japan.go.jp

نکته: در نظر داشته باشید که سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزا را به صورت پستی نمی پذیرد و مسئولیتی در قبال گم شدن یا مخدوش شدن مدارک نمی پذیرد.

همچنین ارسال مدارک از طریق ایمیل یا فاکس نیز از نظر سفارت قابل قبول نیست.

برای ارائه درخواست و تحویل مدارک لازم است که حتما شخص متقاضی یا نماینده او مدارک مورد نیاز را به صورت حضوری تحویل سفارت بدهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (8)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (8)

 ویزای ژاپن

نوع ویزا
 شرایط اخذ ویزا
هزینه اخذ ویزا
زمان تحویل ویزا
۳ ماهه ۱۵ روز اقامت عادی ۳۸۰ دلار ۱ هفته کاری

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن

۱ اصل پاسپورت امضا شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تایخ خروج
۲ ۴ قطعه عکس ۴.۵ * ۴.۵
۳ کپی تمام صفحات شناسنامه با ترجمه رسمی دادگستری
۴ گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه رسمی دادگستری
۵ گردش ۳ ماهه حساب بانکی با مانده بالا ۵۰ میلیون تومان به لاتین
۶ ضمانت نامه بانکی از ۷۰ میلیون تومان به بالا نسبت به پاسپورت و مدارک تحویلی مسافر
۷ تکمیل فرم مشخصات فردی
۸ تسویه کامل هزینه اخذ ویزای ژاپن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (6)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن Visa Of Japan (6)

ما در کوتاه ترین زمان و با مناسب ترین هزینه، ویزای دلخواهتان را به شما ارائه می دهیم

درصورت تمایل به اخذ ویزای ژاپن و یا ویزای دیگر کشورها با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
شماره تماس شرکت ۸۸ ۲۰۰۶ ۸۸ – ۰۲۱
شماره فکس شرکت ۸۸ ۲۰۰۵ ۸۸ – ۰۲۱
برای مطلع شدن از دیگر خدمات و راه های دیگر ارتباطی ما، در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید
شماره تلگرام و موبایل پشتیبانی شرکت  ۲۵۵ ۶۶ ۱۳ ۰۹۱۲
کانال تلگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://telegram.me/harimparvaz
آدرس اینستاگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://www.instagram.com/harimparvaz
سایت رسمی شرکت حریم پرواز آسمان www.harimparvaz.com
ایمیل رسمی شرکت حریم پرواز آسمان [email protected]

شرکت حریم پرواز آسمان، شرکتی مطمئن برای خدمات مسافرتی و گردشگری است.

آدرس : تهران – میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، بین خیابان شانزدهم و هجدهم، پلاک ۱۰۲، واحد ۳

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری حریم پرواز آسمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here